Ontdek alle sprekers

Dimitri Barbe

Dimitri Barbe is vader, ingenieur in tropische landbouw, persoonlijk leider, gastspreker en – als hoofd van ‘make sense’ – thought leader in duurzaamheidscommunicatie.

Sterke communicatie is de sleutel om onze maatschappij te verduurzamen – en laat net dat Dimitri’s doel zijn. De industriële ingenieur in tropische landbouw heeft ruime kennis van duurzame processen en rendement. Als bedrijfsadviseur in een internationaal werkveld werd hij ondergedompeld in communicatie en marketing, waardoor hij de smaak te pakken kreeg om zijn eigen zaak te starten.

In 2008 richtte Dimitri het communicatiebureau ‘make sense’ op om zijn kijk op de wereld te delen en mensen en merken te laten samenwerken met één gemeenschappelijk doel: een wereld in evenwicht, een positieve toekomst. Hij vindt zijn inspiratie in de natuur en maakt er zijn persoonlijke missie van om die te beschermen.

make sense sloot zich recent aan bij het Mechelse bureau Springbok. Zo bundelen de twee hun krachten “voor meer positieve impact”.


LinkedIn


Wij Vlamingen maken ons soms precies nog kleiner dan wat er eigenlijk al is. Dat is de omgekeerde beweging van greenwashing. Wachten tot je de groenste leerling van de klas bent, is verloren tijd