Ontdek alle sprekers

Frederik Picard

“CHEP neemt geen genoegen meer om ‘minder slecht’ te zijn, maar wil meer teruggeven aan de planeet en aan de samenleving.”

“Een uitdagende marketingstrateeg.” Zo wordt Frederik Picard vaak beschreven. Frederik combineert theorie met praktijk. Hij runt marketing- en communicatiebureau Reputations, dat gespecialiseerd is in het merkreputatiemanagement van tal van nationale en internationale klanten. Op academisch niveau, publiceert hij marketingboeken en is hij deeltijds marketingdocent aan de AP Hogeschool Antwerpen en Thomas More in Mechelen. Hij doceert er marktonderzoek en merkreputatiemanagement en is hoofddocent van het postgraduaat Content Marketing. Frederik vertrekt altijd vanuit een sterk onderbouwd strategisch kader: hoe kan je een merk op een degelijke manier opbouwen, uitdragen, bijsturen of beschermen?


“Onze pallets zijn niet zomaar pallets. Ze maken deel uit van een circulair systeem waardoor we samen met onze klanten minder grondstoffen verbruiken, minder CO2 uitstoten en minder afval produceren.”