Ontdek alle sprekers

Joeri Van Den Bergh

Het is duidelijk dat merken zich moeten aanpassen aan de nieuwe normen en verwachtingen van consumenten. Wie nog denkt in termen van ‘waarom een recept veranderen dat al jaren succesvol is?’, slaat de bal mis. De keuze van de juiste ESG-missie en ESG-strategie is doorslaggevend

Joeri Van den Bergh is medeoprichter van InSites Consulting, waar hij ook managing partner is. Joeri is een ‘awarded global thought leader’ en auteur ‘on the impact of Millennials and Generation Z on marketing and businesses, and on consumer trends and futurism’. Mixing illustrative case studies with proprietary research insights, Joeri gives you and your brand a Sustainability boost with this ‘Conscious Consumptions’ session.


LinkedIn


76% van de Europese consumenten vindt dat merken/bedrijven transparanter moeten zijn en extra informatie moeten verstrekken over hun ambities en verwezenlijkingen op het vlak van duurzaamheid. Meer nog, 65% van de Europese consumenten zegt dat ze voor een duurzamere levensstijl zouden kiezen als duidelijk was welke merken duurzaam zijn.

Durf te praten over de lange termijn. Het is niet omdat bepaalde doelstellingen en ambities pas tegen 2030 of 2050 gerealiseerd zullen worden dat bedrijven er nu nog niet over moeten communiceren. Wat telt, is dat de plannen realistisch zijn en de communicatie mensen enthousiast maakt.