Ontdek alle sprekers

Mie Van Der Auwera

“Als een van de grootste retailers van Europa kan Lidl een enorme impact hebben op vlak van duurzaamheid. Bij elke keuze denken we dan ook na over de impact die deze kan hebben. Dit zie je goed in ons way-to-go gamma, extreem duurzame koffie en chocolade die je in tal van Lidl landen kan kopen. Dit productgamma heeft grote positieve impact voor de boeren in het zuiden.”

Mie heeft een carrière in de media achter de rug. Ze is een kind van ‘de boekskes’; startte haar loopbaan als redacteur bij Flair, waar ze later ook hoofdredacteur van werd. Ze stond aan de wieg van nieuwe magazines zoals Glam*it, was achtereenvolgens hoofdredacteur Glam*it, Flair, Libelle & Femmes d’Aujourd’hui. Ze transformeerde de magazines in multi-mediale merken, met bloeiende websites als Libelle-lekker.be.

Na 20 jaar media besloot ze van intrapreneur naar entrepreneur te evolueren en bouwde PR & Content Marketing Agency MMBSY uit. MMBSY creëert waardevolle storytelling voor tal van nationale en internationale lifestylemerken zoals Lidl, As Adventure, Veritas, JBC, Guess, Mazda, Estée Lauder.


LinkedIn