Ontdek alle sprekers

Reinout Van Zandycke

“Duurzaamheidscommunicatie is meer dan ooit belangrijk en net daarom is het zo cruciaal dat je het ook overtuigend doet.”

Reinout Van Zandycke is zaakvoerder van Exposure.be, een bureau dat zich specialiseert in gedragspsychologie. Hij adviseert bedrijven, organisaties en politici in het online overtuigen en hoe je aan de hand van data en psychologie je communicatie optimaliseert. Daarnaast geeft hij aan verschillende opleidingsinstituten les over nudging. Als ondernemer, auteur en docent in nudging en neuromarketing verzamelde Reinout al meer dan 1000 wetenschappelijk onderbouwde cases. Zijn derde boek (Nudging en Overtuigen) werd genomineerd voor Managementboek van het Jaar en ook Marketingboek van het Jaar.


LinkedIn


“Organisaties vervallen nogal snel in wollig en inefficiënte communicatie. Nochtans kan je met eenvoudige technieken er veel meer rendement uit halen.”

“Zichtbaar zijn en informeren is één iets, maar is het ook overtuigend? Psychologische inzichten zijn daarom zeer nuttig voor duurzaamheidscommunicatie.”